Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ghimpu: Eu sînt urmărit de PLDM

1 mar. 2013,, 10:40   Politică
3830 5
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, susține că este urmărit de membrii Partidului Liberal Democrat din Moldova, care ascultă de peste peretele sediului PLDM ce se întîmplă în sediul PL. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței Parlamentului, relatează NOI.md. Totodată, liderul PL l-a mai rugat pe unul dintre deputați PLDM, Iurie Țap, să dezmintă afirmația făcută anterior precum că ministrul Transporturilor, Anatolie Șalaru, i-ar fi dăruit lui Mihai Ghimpu o mașină de ziua lui.

„Abia aseară am înțeles de ce a fost oprit șoferul mașinii care aparține Parlamentului. De ce a fost spartă ușa sediului PL. Domnule primar general, rog să rezolvați problema sediului Partidului Liberal”, a spus Mihai Ghimpu, care a dat de înțeles că colegii din PLDM ascultă cu microfoanele ce se întîmplă în sediul PL, care se află în apropiere.

În replică, Iurie Țap a spus că a aflat de la deputatul PL, Valeriu Munteanu, care personal a spus că mașina a fost dăruită de Anatolie Șalaru, și nu de fostul prim-vicepreședinte al Parlamentului, Vladimir Plahotniuc, precum era scris în presă.

Mihai Ghimpu a spus că și el a aflat că lui Iurie Țap „i-a fost dăruită o capră de ziua lui, dar nu a crezut”.

“Colegii din PLDM, cu ajutorul comuniștilor, vor să facă noi insinuări. Este rușinos că mă antrenați în chestia asta”, a spus Valeriu Munteanu.

Tot în cadrul plenului Parlamentului, deputații PCRM l-au luat peste picior pe primarul general și pe ministrul Transporturilor.

”Vreau să-l felicit pe Șalaru și pe primarul Chișinăului că deținem ultimul loc în lume la calitatea drumurilor. Felicitări și pentru PL, care a delegat acești talentați conducători”, a spus deputatul PCRM, Sergiu Stati.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?