X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Mihai Teodor lansează o piesă cu un sound nou

27 feb. 2013,, 16:50   Showbiz
3596 0
Foto: soundcloud.com
Interpretul Mihai Teodor pregăteşte spre lansare un nou single cu un sound nou. Piesa se numește "I Miss You" și este înregistrată în stil pop-rock. Potrivit artistului, noua producţie este inspirată din experienţă proprie. “Am fost inspirat de o experienţă proprie, o istorie de dragoste, care a trecut în timp într-un sentiment mult mai profund, la care revin ori de cîte ori simt nevoia de a compune ceva sincer”, a declarat Mihai pentru NOI.md.

Teodor a menţionat, că piesa urmează să fie lansată în Rusia şi Ucraina. “Am muncit de mai bine de o jumătate de an la mai multe melodii mai mature, mai de suflet, cu un sound live în care m-am implicat totalmente, iar "I Miss You" este primul single din aceasta serie”, a mai adăugat el.

Piesa este scrisă şi compusă de Mihai, iar de sound s-a ocupat Alexandru Braşovean.

„Voi filma neapărat un videoclip, care sper să apară pînă în vară, la una dintre melodiile mele noi, cu o abordare nouă şi un mesaj matur”, a spus el.

La moment, Mihai Teodor este implicat în mai multe proiecte radio şi TV, inclusiv în Rusia la unul dintre cele mai populare posturi radio din Moscova, DFM. „Optez acum pentru o serie de concerte spre a promova noul material discografic, iar detaliile nu vor întîrzia să apară”, a spus artistul.

Piesa va fi lansată azi, 27 februarie, la un post de televiziune din Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?