Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Cele mai bune practici de combatere a corupţiei în armată au ajuns și în Moldova

24 feb. 2013,, 11:00   Societate
4565 2
Foto : gov.md
Culegerea de practici „Consolidarea integrității și reducerea corupției în Forţele Armate” a fost lansată la Chișinău. Cartea a fost tradusă din limba engleză de expertul Viorel Cibotaru și a fost prezentată la Centrul de Cultură şi Istorie Militară în prezența militarilor şi reprezentanţilor altor structuri de forţă, relatează NOI.md.

Cartea oferă un șir de exemple de experiență națională și internațională în reducerea riscurilor corupției în sfera de apărare. Traducerea lucrării a fost apreciată și de ministrul Apărării, Vitalie Marinuţa, care a îndemnat toţi militarii să studieze lucrarea, să înveţe şi să aplice în practică experienţa descrisă de autori.

„Conținutul acestei cărți se concentrează nu doar pe lupta împotriva corupției în sectorul de apărare, ci și vorbește despre instrumente practice de combatere a corupției în general”, a spus Marinuţa.

Culegerea de practici exemplare Consolidarea integrității și reducerea corupției în Forţele Armate a fost realizată în cadrul Parteneriatului Euroatlantic și al Programului Parteneriat pentru Pace, desfășurat sub auspiciile Secretariatului Internațional al NATO și al statelor-membre participante.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?