X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Forul oamenilor de afaceri moldo-leton, organizat la Chişinău

23 feb. 2013,, 11:00   Economie
3400 0
Foto: noi.md
Peste 20 de companii letone au participat la Forul oamenilor de afaceri moldo-leton. Evenimentul a fost organizat la Chișinău de către Ministerul Economiei și Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor.

În cadrul forumului au fost prezentate proiecte investiționale, în special în domeniile agriculturii, infrastructurii drumurilor, construcțiilor, farmaceutic, transport, precum și Programul Național de Privatizare pentru următorii ani.

”Organizarea Forumului oamenilor de afaceri este una dintre primele acțiuni comune ale țărilor noastre, planificate în cadrul Comisiei interguvernamentale moldo-letone de colaborare în domeniul economic, industrial şi tehnico-ştiinţific, care a avut loc recent la Riga. Acesta va fi urmat de un șir de alte acțiuni menite să dezvolte relațiile comercial-economice între țările noastre”, a declarat viceministrul Economiei, Octavian Calmâc, care a avut rolul de moderator al Forumului.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Economiei, volumul comerțului exterior al Republicii Moldova cu Letonia, în ianuarie-noiembrie 2012, a înregistrat 10,4 milioane de dolari. Astfel, majorîndu-se comparativ cu perioada similară a anului 2011 cu un procent.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав