X 
Arşiţa stiri: 227
Transnistria stiri: 1464
Preşedintele stiri: 4137

Bufetul suedez a fost lansat încă în 12 şcoli din Chişinău

22 feb. 2013,, 18:07   Societate
3481 0
Foto: mitex.com.ua
De la începutul anului, încă 12 instituţii de învăţămînt din capitală au trecut la bufetul suedez. Şefa Direcţiei Principale Educaţie, Tineret şi Sport din cadrul Primăriei Chişinău, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a comunicat pentru NOI.md că, pe parcursul săptămînii următoare, bufetul suedez va fi implementat în alte două licee.

„Bufetul suedez a fost introdus în toate liceele, unde iniţial a fost planificat conform proiectului, cu excepţia liceelor „V. Lupu” şi „N. Sulac” din sectorul Centru. În aceste instituţii, deocamdată, există probleme la capitolul procurare de veselă specială, însă această chestiune va fi soluţionată în cîteva zile”, a menţionat Nagnibeda-Tverdohleb.

În cadrul unui proiect pilot această metodă a fost testată, în primăvara anului trecut, în şase instituţii de învăţămînt. Acum după noul sistem de alimentaţie vor activa 20 de instituţii preuniversitare de învăţămînt. Utilajul pentru implementarea bufetului suedez a costat 640 de mii de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe 31 august, în Moldova este sărbătorită în mod tradițional Ziua Limbii de Stat. Cum să păstrăm limba maternă, în condițiile globalizării și creșterii popularității limbilor străine?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав