X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Un polițist din Bălți s-a ales cu o rană la mînă, fiind atacat cu un cuțit

21 feb. 2013,, 10:00   Societate
2698 0
Foto: mai.gov.md
Un polițist din Bălți a fost atacat cu un cuțit de către un tînăr din aceeași localitate aflat în stare de ebrietate. În urma altercației, polițistul s-a ales cu o rană ușoară la mîina stîngă, în timp ce tînărul de 23 de ani riscă de la patru la opt ani de închisoare pentru „ameninţarea sau violenţa săvîrşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească”, relatează NOI.md.

Oamenii legii au fost anunțați că, în scara unui bloc, un tînăr aflat în stare de ebrietate stă culcat pe podea, împiedicînd trecerea locatarilor. Sosiţi la faţa locului, polițiștii au încercat să comunice cu tînărul, dar fără rezultat, acesta nefiind în stare să dea vreun răspuns.

Polițiștii au decis să-l ducă la sector ca să-și revină. În timpul deplasării însă, suspectul și-a revenit și a inițiat un scandal, înjurînd oamenii legii, iar într-un moment dat a scos cuțitul din buzunar și l-a atacat pe unul dintre polițiști. Atacatorul a fost oprit de colegul victimei.

Tînărul de 23 de ani a fost anterior judecat pentru jaf, furt şi ameninţarea unei persoane cu omor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?