X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Mihai Ghimpu s-a adresat lui Vladimir Putin

16 feb. 2013,, 09:38   Societate
4331 6
Foto: inprofunzime.md
Liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu, luînd în consideraţie ultimele evenimente care au loc în ţară, s-a adresat vineri către preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, cu o scrisoare, pe care a postat-o pe blogul său.

Potrivit agenţiei "Infotag", deputatul, cunoscut prin glumele sale excentrice în public, scrie:

"Bună dimineaţa, Vladimir Vladimirovici!

Ce mai faceţi? Cum vă mai descurcaţi cu problemele Ţării, mai ales în ceea ce priveşte politica externă?

În ultimul timp, lumea a devenit insuportabilă, toţi ţipă că vor libertate. Da, s-a stricat lumea aceasta, nu mai vrea să asculte de nimeni.

Şi la noi e cam tot aşa, nu vor să asculte de tătuca şi gata. Grea situaţie peste tot, dar la noi, la moldoveni, e şi mai grea. Cum se spune în popor, ca la noi la nimeni.

Vladimir Vladimirovici, am o rugăminte, dacă-mi permiteţi. Vorbiţi, vă rog, cu tizul (“chiosca”) Dumneavoastră să se mai potolească şi să nu pună pe umerii Rusiei şi problemele moldovenilor. Moldovenii nu merită să fie permanent “hrăniţi” din truda ruşilor. Ajunge!

Spuneţi-i, vă rog, lui Volodea să transmită moldovenilor că viaţa se construieşte prin muncă şi nu prin hoţie. Mai puţin să furi şi mai mult să munceşti şi atunci ai ce-ţi trebuie şi tu, dar şi toată lumea. Aşa a dat Dumnezeu să fie, aşa să fie şi numai aşa veţi avea respectul poporului rus, american etc.

Vă mulţumesc din suflet, V.V., şi vă doresc multă sănătate, succes în munca grea, dar nobilă. Curaj şi rezistenţă, Vladimir Vladimirovici!", se spune în scrisoarea publicată pe blog.

Principalul liberal moldovean nu precizează care anume Vladimir din cei trei tizi din conducerea ţării este vizat în scrisoare şi merită să fie probozit de Putin: Vladimir Voronin, Vladimir (Vlad) Filat sau Vladimir (Vlad) Plahotniuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?