Transnistria stiri: 1405
Preşedintele stiri: 4065

Dodon vrea să distrugă AIE prin demiterea lui Chirtoacă

13 feb. 2013,, 11:37   Politică
3388 6
Foto: noi.md
Liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, anunță că la 26 februarie va convoca grupul de inițiativă pentru organizarea referendumului de demitere a primarului capitalei, Dorin Chirtoacă. Declarația a fost făcută acum cîteva minute în cadrul unei conferințe de presă, notează NOI.md.

Dodon susține că grupul inițiativă nu va fi supus unui partid politic, iar fiecare cetățean care nu este de acord cu situația din municipiu poate să se alăture acestuia. Deputatul menționează că ulterior se va purcede la înregistrarea grupului la CEC și în instanța de judecată. Potrivit lui, în cazul în care nu i se vor pune piedici la înregistrarea grupului, organizarea referendumului ar fi posibilă în maxim 7 luni.

“Haideți toți împreună să oprim dezastrul din Chișinău. Primarul este membru AIE – prin acest pas vom distruge și AIE. Vedem că, în ultimii 6 ani de cînd groparul Dorin Chirtoacă a devenit primar, avem haos și ”bardac” în toate sectoarele care sînt în gestiunea groparului general Chirtoacă. Copiii nu pot ieși în parc, pentru că acolo se construiesc pizzerii. Bătrînii nu pot ieși afară, pentru că le este frică să nu fie furați. Uitați-vă ce se întîmplă cu tariful la căldură”, a spus Dodon.

Deputatul consideră că și membrii altor partide care l-au susținut pe primar în alegeri s-au dezamăgit de el și sînt de acord să facă parte din grupul de inițiativă privind demiterea primarului. Pentru organizarea referendumului, grupul de inițiativă trebuie să adune aproximativ 70 de semnături din partea locuitorilor capitalei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?