X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Meciul Moldova – Bosnia și Herțegovina ar putea avea loc la Chișinău

5 feb. 2013,, 14:38   Sport
3310 0
Foto: zeep.pl
După victoria de ieri în meciul cu Ungaria, încheiat cu 3-2 pentru Moldova, tenismenii noștri urmează sa joace contra Bosniei.

Potrivit site-ului totalsport.md, primul criteriu de stabilire a locului de disputare conform regulamentului de desfăşurare al Cupei Davis, este alternanţa.

Adică, dacă două echipe au jucat ultimul lor meci direct într-o ţară, următoarea întîlnire se dispută obligatoriu pe terenul celeilalte.

La disputele directe, Moldova conduce Bosnia cu 3-2. Trei partide s-au disputat pe teren neutru, una în Bosnia şi alta în Moldova, toate în eşaloane inferioare. În 2004, Moldova a fost învinsă la Chişinău cu 2-1, după care, în 2006, s-a întîmplat invers, bosniacii fiind bătuți la Banja Luka.

Ultimele două partide s-au încheiat cu victoriile echipelor noastre, 2-1 şi 3-0, în Egipt și, respectiv, Armenia. Prima întîlnire directă Moldova - Bosnia s-a desfășurat în 2003, în Letonia, cînd moldovenii s-au impus cu 3-0.
În cazul în care nu există alte reglementări stipulate, conform regulii enunţate anterior, Moldova ar trebui să fie gazda partidei de la începutul lunii aprilie.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?