Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

A împușcat în trei polițiști și a încercat să fugă. Vezi isprava unui tînăr din Criuleni

30 ian. 2013,, 12:45   Societate
4683 0
Fotо: guns.ru
Un tînăr de 26 de ani, originar din Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni, riscă între patru și opt ani de privațiune de libertate pentru savîrșirea unui atac armat asupra a trei polițiști. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, 29 ianuarie, într-o curte din strada Ismail a capitalei. Din fericire, nimeni n-a avut de suferit, relatează NOI.md.

Tînărul a nimerit în vizorul poliţiştilor deoarece avea un comportament suspect. În momentul în care oamenii legii s-au apropiat legitimîndu-se, acesta a scos din buzunar arma și a tras în direcția polițiștilor. Oamenii legii au reușit să-l imobilizeze, după care a fost solicitată grupa operativă şi intervenţia procurorilor pentru documentarea cazului.

Pistolul cu ţeava ghintuită de tip „Baikal”, calibrul 9 mm, era încărcat cu 9 cartuşe. Făptaşul a declarat că ar fi găsit arma pe o stradă din sectorul Buiucani şi a vrut să sperie un cunoscut care i-ar datora niște bani. Ulterior, oamenii legii au stabilit că pistolul a fost furat în vara anului 2011 dintr-o locuinţă din orașul Străşeni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?