Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

Accident incredibil în Suedia! Un tren pus în mişcare de o femeie de serviciu şi-a încheiat călătoria într-o casă

16 ian. 2013,, 12:37   Externe
3757 0
Foto: mignews.com
O femeie de serviciu din Suedia ar fi reuşit, în timpul nopţii, să pornească un tren, care a trecut de barierele şi parapetul de la capătul liniei, izbindu-se violent de o casă, relatează site-ul TheLocal.se.

Accidentul a avut loc la ora 3.00, în apropierea podului Dalarö şi nu s-a soldat cu victime, datorită faptului că trenul era gol.

O femeie a fost prinsă însă între dărîmături timp de două ore, înainte ca echipele de descarcerare să o salveze. Ea a fost transportată de urgenţă la Spitalul Universitar Karolinska, cu un elicopter, medicii constatînd că prezintă răni grave.

Potrivit publicaţiei Expressen, în clădirea în care a intrat trenul locuiau cinci persoane. Trenul a intrat în bucătăria unuia dintre cele trei apartamente ale imobilului, provocînd pagube considerabile.

Ulf Lindgren, purtătorul de cuvînt al poliţiei, a declarat pentru agenţia de presă TT News că "Este un noroc incredibil că nimeni nu a fost rănit".

Oficialii companiei SL din Stockholm nu au reuşit să identifice motivele pentru care trenul era în funcţiune şi felul în care acesta a reuşit să spargă barierele de la capătul liniei şi să mai meargă 25 de metri înainte să se se izbească violent de prima casă care i-a stat în cale.

Politicienii au cerut SL îmbunătăţirea condiţiilor de securitate. "Nu ar trebui să fie posibil ca persoane neautorizate să conducă trenurile", a declarat Christer G Wennerholm, consilier local din comitetul pentru transport al primăriei Stockholm.

Călătorii care vor să tranziteze ruta afectată (staţiile Neglinge şi Saltsjöbaden) sînt transportaţi în prezent de autobuze, în timp ce restul reţelei de trenuri funcţionează normal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?