X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

A fost lansat un nou proiect web în domeniul construcţiilor

10 ian. 2013,, 17:59   Societate
4244 0
Foto: noi.md
Începînd de azi, cetățenii Republicii Moldova vor avea mai mult acces la documentele din domeniul construcţiilor. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, în parteneriat cu Centrul de Guvernare Electronică, au lansat platforma E-Documente Normative în Construcţii.

Potrivit ministrului Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan, noul serviciu public electronic pune la dispoziţia cetăţenilor întreaga bază de date a documentelor normative în construcţie, actualizată în timp real şi accesibilă oricînd şi de oriunde, direct prin Internet.

“Ne propunem să oferim cetăţenilor condiţii de activitate moderne, mai puţin birocratizate. Vrem să fim competitivi și deschişi faţă de cetăţeni, iar noile tehnologii ne ajută să atingem acest obiectiv.”, a menţionat Răducan.

Specialiştii spun că noul sistem oferă o serie de beneficii: căutarea în baza de date este mult simplificată, cetăţenii au acces la discuții și dezbateri publice online despre normativele în construcții și pot accesa documente cu drept de autor în format electronic sau tradițional.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?