Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

“Gazprom” deschide o reţea impunătoare de staţii PECO în România şi Balcani

5 ian. 2013,, 09:30   Externe
8084 0
Foto : antena3.ro
La sfîrşitul lunii decembrie, în România a fost deschisă o staţie PECO sub brandul cunoscutului producător rus “Gazprom-nefti”, care va fi administrată de compania afiliată sîrbă “NIS”.

Staţia PECO se află la o distanţă de 300 km de Bucureşti, pe traseul internaţional Bucureşti – Budapesta – Viena. Pe parcursul anului 2013 vor fi date în exploatare încă 50 de staţii similare.

“Gazprom” intenţionează, de asemenea, să deschidă o reţea de staţii PECO în Bulgaria, Bosnia şi Herţegovina, relatează “Mediafax”.

La staţiile companiei “Gazprom-nefti” vor fi comercializate carburanţi, uleiuri pentru automobile şi alte mărfuri de ceamai înaltă calitate. Pe teritoriul adiacent staţiilor PECO urmează să fie deschise magazine, restaurante şi cafenele, precum şi oferite servicii gratuite de Internet fără fir.

În prezent, concernul “Gazprom” deţine 1670 de staţii PECO pe teritoriul Rusiei, CSI şi Europei. Concernul a finalizat, în anul 2012, modernizarea procesului industrial la rafinăriile sale, ceea ce a permis îmbunătăţirea calităţii benzinei Euro-5 şi majorarea volumului de producţie a benzinei pînă la 2 milioane de tone pe an.

Strategia brandului „Gazprom”, îndreptată spre extinderea reţelelor de distribuţie în Europa de Est, începe să fie realizată cu succes.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?