X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4067

Unde putem merge de Crăciun?

4 ian. 2013,, 17:51   Societate
4203 0
Foto : hotnews..md
Mulţi oameni preferă să-și petreacă vacanța de Crăciun, nu doar în sînul familiei, ci și la teatre, cinematografe, parcuri și în sălile de concerte. Programul cultural nu numai că va satisface cele mai exigente gusturi ale publicului, ci vă va oferi o stare de spirit bună, plină de energie pozitivă pentru întregul an. NOI.md a făcut o listă cu evenimentele culturale, la care după părerea noastră merită să mergeţi.

În week-end reţeaua de cinematografe "Patria" vă propune spre vizionare următoarele filme: "Movie 43","Trei voinici pe ţărmuri îndepărtate" ‒ 3D, "Crăiasa Zăpezii", "Cirque du Soleil: Worlds Away" ‒ 3D, "Baftă, Domnilor!", "Hobbitul: O călătorie neaşteptată"-2-3D,"Ralph Strică-Tot”- 3D, „Mereu în offside", "Apartamentul 1303" 3D.

La 5 ianuarie în incinta clubului "Drive" va evolua Sasha Lopez, Broono & Ale Blake

De asemenea locuitorii şi oaspeţii Chișinăului vor putea participa la programele artistice de Crăciun organizate în multe dintre parcurile și centrele comerciale ale orașului.

La Centrul Expozițional "C. Brâncuşi" este prezentată expoziţia personală de pictură şi grafică a lui Ion Sfeclă "Pe valurile timpului"

La 5 ianuarie pe scena Teatrului Dramatic Rus de Stat "A. Cehov" va avea loc spectacolul ‒ "Inimă de cîine", după M. Bulgakov. Iar cei mai mici spectatori sînt aşteptaţi să vizioneze celebrele poveşti muzicale "Frăţiorul şi Karlsson de pe acoperiş" și "Alice în Țara Minunilor".
La 4,5,6 ianuarie Teatrul de Stat de Dramă pentru Tineret „Din strada Trandafirilor” prezintă piesa "Neştiilă și prietenii săi", după opera lui N. Nosov.

Pe teritoriul Muzeului Național de Istorie și Etnografie se află un vivariu, unde pot fi văzute păsări exotice, decorative și rare, incluse în "Cartea Roșie", precum și numeroase specii de pești și reptile din întreaga lume.

În incintele centrelor comerciale moderne: MallDova, Jumbo, Elat, Baby Hall, Grand Hall și Everest puteţi avea parte de numeroase distracţii, precum bowling-ul și hochei-ul de masă. În timp ce, părinții merg la cumpărături, copiii îşi pot petrece timpul vesel, distrîndu-se sub supravegherea educatorilor din camerele speciale de joacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?