X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, începe lupta cu funcţionarii corupți. Află în ce mod

3 ian. 2013,, 14:53   Societate
3673 2
Foto: moldnews.md
Ministrul Economiei, Valeriu Lazăr, vrea să depisteze funcționarii corupți din instituția pe care o conduce. Pentru aceasta el solicită ajutorul cetățenilor, notează NOI.md.

Pe site-ul oficial al instituției, www.mec.gov.md, a fost plasat un chestionar, prin care pot fi raportate acte de corupţie şi protecţionism în cadrul Ministerului Economiei. Chestionarul este elaborat cu scopul de a efectua un studiu privind cauzele şi gradul de răspîndire a corupţiei în instituție.

„Pentru soluţionarea problemelor vi s-a cerut mită? Expuneţi-vă părerea referitor la nivelul corupţiei în sistemul Ministerului Economiei sau suma dată ca mită în ultimele 12 luni”, sînt doar cîteva întrebări din cele 16, la care cititorii site-ului sînt rugați să răspundă.

Conducerea Ministerului roagă cetățenii să fie corecţi şi obiectivi cînd completează chestionarul, „deoarece rezultatele sondajului vor fi folosite pentru elaborarea propunerilor de combatere a corupţiei în cadrul structurii”.

După ce este completat, răspunsurile pot fi trimise poşta electronică special creată cu această ocazie: [email protected].

Chestionarul în întregime poate fi văzut la link-ul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?