X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

În Moldova, trecerea dintre ani a avut loc fără incidente majore

2 ian. 2013,, 12:49   Societate
6830 0
Foto: chisinau.md
Peste 90 de furturi, 9 jafuri, 2 tîlhării și 3 omoruri au avut loc în țară în zilele de 30 decembrie – 1 ianuarie. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, toate cele trei crime au fost deja descoperite.

Totodată, Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a fost solicitat de circa 100 de ori, în 11 dintre cazuri - la lichidarea incendiilor, ca urmare a cărora trei bărbați și-au pierdut viața.

Potrivit ofițerului de presă al Comisariatului General de Poliție, Adrian Jovmir, în perioada 31 decembrie – 1 ianuarie, în capitală au fost înregistrate cinci furturi din locuințe. Trei dintre acestea au fost deja descoperite, suspecții pătrunzînd în locuință prin acces liber sau culegere de chei, în timp ce stăpînii nu erau acasă. Aceștia au sustras un telefon mobil, un televizor, bani și alte bunuri materiale.

Totodată, în prima zi a anului, în capitală au fost înregistrate două jafuri. Primul din cazuri a fost înregistrat în jurul orei 21.30 în sectorul Botanica. Victima, un minor, a fost deposedat de un aparat de fotografiat în plină stradă. Cîteva ore mai tîrziu, la miezul nopții, o tînără a fost deposedată de geanta în care se aflau portmoneul cu bani de buzunar, actele de identitate și unele produse cosmetice.

Pe toate cazurile au fost pornite cauze penale pentru furt și, respectiv, jaf.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?