X 
Transnistria stiri: 1328
Eurovision stiri: 495

În ultimul moment: Ce să dăruiți de Anul Nou, dacă nu ați hotărît încă ce cadou să luați

27 dec. 2021,, 17:00   Mai multe...
3687 0

Adesea, în ultimele zile și ore înainte de sărbătoarea de Anul Nou apar mai multe probleme urgente, la care se adaugă și nevoia de a găsi cadouri (să fim sinceri, nu toată lumea le-a pregătit din timp). Din fericire, există modalități de a-i bucura pe cei dragi, chiar dacă a mai rămas foarte puțin timp - iată 4 idei, transmite Noi.md.

Obiecte ale mărcilor locale

Atunci cînd centrele comerciale mari sînt supraaglomerate și puțin probabil ca serviciile de livrare să facă față la timp volumului mare de comenzi, ar fi cazul să căutați lucruri frumoase în buticuri mici — majoritatea vor funcționa pînă în seara zilei de 31 decembrie.

Bilete la evenimente

Un cadou nu este neapărat un obiect: posibilitatea de a merge la un concert, la teatru sau la un film interesant poate să bucure nu mai puțin. În plus, este o dublă bucurie pentru persoana căreia îi pregătiți un cadou: va fi plăcut și în momentul cînd îl va primi, și în momentul evenimentului și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a sprijini instituțiile culturale care s-au descurcat deosebit de greu pe fundalul evenimentelor din 2020.

Certificate online

O modalitate excelentă de a mulțumi pe cineva care este departe este să trimiteți un certificat-cadou electronic la magazinul sau serviciul său preferat. Acum asemenea opțiuni propun marea majoritate a magazinelor, în plus, în acest fel puteți dărui nu numai obiecte, ci și abonamente de fitness, certificate de masaj, călătorii, abonamente la cărți și filme etc.

Cadouri de caritate

Dacă drept răspuns la întrebarea "Ce cadou să-ți dăruiesc?" auziți "Nu trebuie nimic" și sînteți sigur că răspunsul este sincer, atunci un cadou de caritate ar putea fi o soluție ideală – va fi un semn de atenție pentru persoana dragă și o binefacere pentru o organizație pe care doriți să o susțineți: faceți o donație unică sau un abonament regulat din numele prietenului. Alegeți o direcție apropiată sufletului: ajutor pentru animalele fără adăpost sau persoanele în vîrstă, sprijin pentru victimele violenței domestice sau persoanele cu HIV, o organizație pentru drepturile omului sau un atelier pentru persoanele cu dizabilități — chiar și un mic ajutor nu va fi binevenit și va aduce un sentiment de bunătate în ajun de Anul Nou și dvs., și celui care va primi darul.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Alegeri: Ce părere aveți despre inițiativa de a introduce votul prin corespondență?