Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4060

Cum să amenajezi masa de Anul Nou: 4 pași simpli

27 dec. 2021,, 17:30   Mai multe...
4699 0

Dacă în general ați hotărît deja cum veți sărbători Anul Nou, este timpul să vă gîndiți și la detalii. Masa de Anul Nou este probabil centrul întregii sărbători, așa că ar trebui s-o amenajezi cu mare atenție.

Împărtășim idei și o scurtă instrucțiune care vă va permite să nu ratați nimic, transmite Noi.md.

Textile

Amenajarea ar trebui să înceapă cu textilele de pe masă: fața de masă elegantă va transforma orice masă și poate reda o stare de spirit întregului interior al spațiului unde vă veți aduna în ajunul Anului Nou. Puteți alege o opțiune cu desen tematic de Anul Nou sau o versiune monocromă în culori calme vor fi potrivite și pentru altă sărbătoare.

Tacîmuri

Alegeți un set de tacîmuri în funcție de numărul de invitați (este mai bine să vă gîndiți la asta din timp, astfel încît cineva să nu rămînă fără furculiță sau pahar). Acum nu este neapărat să cumpărați un set imens - seturile eclectice din diferite farfurii de porțelan și pahare de epocă nu vor arăta mai puțin frumoase!

Decor


Pe masa de Anul Nou pot exista și elemente de decor— de exemplu, lumînări și decorațiuni tematice (le puteți face singuri sau le puteți cumpăra gata făcute). Dacă așezați lumînări pe masă, aveți grijă de siguranță: acestea trebuie să se afle în sfeșnice și să nu fie în contact cu nimic care poate lua foc. Compozițiile mici de ramuri care pot rămîne de la instalarea pomului de Crăciun vor fi, de asemenea, un detaliu plăcut și frumoas. Dacă nu doriți ca decorul să ocupe mult spațiu, vă puteți limita la ghirlande subțiri cu LED-uri.

Atmosfera

Puteți decora nu numai masa: gîndiți-vă la întreaga atmosferă de sărbătoare. Dacă intenționați să petreceți partea principală a serii în jurul mesei, gîndiți-vă la un decor frumos pentru scaune - husele din țesături, panglici și perne elegante care vor transforma mobilierul de zi cu zi în unul festiv.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?