Eurovision stiri: 491
Transnistria stiri: 1303

Zelenski i-a distrat pe participanții unui forum de la Yalta (VIDEO)

15 sep. 2019,, 10:45   Externe
4928 0

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, și-a etalat simțul umorului în cadrul formului Yalta European Strategy (YES), desfășurat la Kiev, în perioada 12-14 septembrie.

Simțul umorului șefului de stat ucrainean a fost apreciat de către invitații la acest forum, care s-au amuzat copios pe seama scenetei organizate de edilul ucrainean.

Unul din aceștia, a publicat pe facebook un video în care este înscenată o discuție în chat de către statele lumii, cu următorul comentariu „Noul președinte al Ucrainei, Vladimir Zelenski, își aduce simțul umorului la birou. Și-a adunat fosta trupă de umoriști din spatele spectacolului de succes „Slujitorul Poporului”, care l-a propulsat spre președenție, pentru a-i distra pe invitații conferinței YES, anul acesta.”

Damon M. Wilson, a îndemnat utilizatorii facebook să vadă „acest lucru pe chatul „World Leaders Group” la care tocmai s-a alăturat Zelenski”

Damon M.Wilson / Sursa:Damon M.Wilson/facebook


A 16-a reuniune anuală a Strategiei Europene de la Yalta (YES)„Fericirea acum. Noi abordări pentru o lume în criză ” a avut loc în perioada 12-14 septembrie 2019 la Kiev. Peste 400 de politicieni, diplomați, oameni de afaceri, activiști civili și experți din 26 de țări au participat la forumul organizat de Strategia Europeană Yalta în parteneriat cu Fundația Victor Pinchuk.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?