Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499

Vladimir Putin ironizează ploșnițele din Occident

2 noi. 2023,, 17:45   Externe
2937 1

Preşedintele rus Vladimir Putin face glume pe seama ploşniţelor în oraşele din Franţa, în contextul în care Rusia este afectată de sancţiuni impuse Moscovei de către Occident din cauza Războiului din Ucraina, relatează AFP.

Rusia, în care este interzis importul de produse europene, are astfel o şansă mai mică să ia ploşniţe, îşi exprimă mulţumirea preşedintele rus Vladimir Putin, într-o reuniune pe tema situaţiei economice.

El i-a ironizat pe aliaţii Ucrainei în timp ce cerea Guvernului şi Băncii centrale ruse să ia măsuri împotriva inflaţiei.

Presiunile exercitate de către sancţiunile impuse de către Occident urmează să crească, a avertizat el, iar Guvernul este necesar să se pregătească în acest sens, a cerut el.

”Fantasmele partenerilor noştri frizează de-acum absurdul, prin interdicţia de a importa în Rusia şurubleniţe, ace, etc.”, a declarat Putin.


”Cu cît vom avea mai puţine vechituri, cu atît mai bine. Asta scade şansele să ne fie exportate ploşniţe de către megalopolisurile europene”, a adăugat el, o aluzie la temeri în mai multe ţări europene cu privire la o răspîndire a acestor insecte.

37
6
0
0
6

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?