Video cu anexarea părții ucrainene a Bucovinei: consfătuire a forțelor de securitate

Video cu anexarea părții ucrainene a Bucovinei: consfătuire a forțelor de securitate

Procurorul consideră că astfel de filme reprezintă un atentat la integritatea teritorială a statului ucrainean.


Instanța a acceptat reţinerea generalilor și a amiralilor FR pentru atacul împotriva marinarilor ucraineni. Procurorul militar superior, Anatoli Matyos, convoacă o întrunire cu conducerea MAE, ai Statului Major, Direcţia Principală Informaţii din cadrul Ministerului Apărării al Ucrainei şi Serviciul de Securitate al Ucrainei cu privire la filmul scandalos, în care România anexează teritoriile ucrainene ale Bucovinei după lansarea unui război de amploare între Rusia şi Ucraina.


Despre asta funcţionarul ucrainean a scris pe pagina sa pe Facebook.


„Vă informez despre următoarele – chiar mîine voi adăuga personal la Registrul unificat de investigații pre-procesuale datele privind pregătirea (de către persoane neidentificate procesual, dar cu o origine ușor de înțeles) unor infracțiuni deosebit de grave care afectează integritatea teritorială a statului ucrainean. În legătură cu argumentele expuse în articol, marţi voi avea o întrunire cu participarea conducătorilor Ministerului Afacerilor Externe, ai Statului Major General și Direcția Principală Informații din cadrul Ministerului Apărării, Serviciului de Informații Externe, precum și președintele în exercițiu al Serviciului de Securitate al Ucrainei. Toţi aceştia vor primi instrucțiuni legitime în cadrul procedurilor penale. Statul ucrainean (chiar dacă pentru cineva pare a fi slab) – Există! Noi vom lupta pentru el”, a scris Matyos.


Acum cîteva zile, pe hostingul YouTube, a fost publicat un film amator despre modul în care, în anul 2022, România ar putea ocupa hibrid regiunea Cernăuți din Ucraina și o parte a regiunii Odessa pentru a-și proteja cetățenii. Catalizator pentru astfel de acțiuni ar putea servi intensificarea ostilităților în estul Ucrainei, pînă la ofensiva globală a forțelor de ocupație rusești.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load