X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un tată și-a scos fiul de la școală pentru ca acesta să-și dedice tot timpului unui joc

19 iul. 2019,, 21:30   Externe
2954 0

Un tată din SUA și-a retras băiatul de la școală pentru ca acesta să-și poată dedica tot timpul unui cunoscut Joc pe calculator, Fornite.

Fornite este un joc video care a cucerit copii și tineri din toată lumea. Este și cazul lui Jordan Herzog, un adolescent în vîrstă de 16 ani care își petrece mare parte din timp cîștigînd partidele jucate în cadrul jocului pe calculator.

Cum băiatul este extrem de pasionat de joc, tatăl său, David, a decis să-l retragă de la școală pentru ca puștiul să-și paotă dedica timpul în totalitate jocului pe calculator. David Herzog a explicat, într-un interviu pentru Boston Globe, că fiul său, Jordan, petrece zilnic cîte 14 ore jucînd Fornite și că visul său cel mare este să ajungă unul dintre cei mai buni jucători din lume.


Există și un concurs mondial, iar premiile se ridcă la peste 30 de milioane de dolari pentru căștigători. Jordan are și o rutină zilnică, stabilită împreună cu tatăl său: se joacă pe calculator închis în camera. Deși este retras de la școală, adolescentul face lecții acasă, cu un profesor.

„Fiul meu învață mai mult din jocurile video decît învață lumea din cărți”, a spus David, tatăl lui Jordan. Pînă acum, Jordan a căștigat, din pasiunea lui, în jur de 60.000 de dolari, bani pe care tatăl său i-a investit într-un automobil Maserati, care are scris CRIMZ pe plăcuța de înmatriculare. CRIMZ este numele folosit de Jordan în cadrul jocului pe calculator.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?