X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4066

Un profesor de biologie a demisionat. Ce făceau elevii la lecții

28 mai. 23:30   Externe
17617 0

Un profesor de biologie din Arizona, SUA, a avut ultima săptămînă de predare după ce a devenit exasperat de utilizarea constantă a smartphone-ului de către elevii săi în clasă.

Mitchell Rutherford de la Liceul Sahuaro a spus că a făcut tot ce a putut pentru a încerca să-și determine elevii să-și înlăture „dependența” de telefoane.

„M-am luptat cu sănătatea mintală anul acesta, mai ales din cauza a ceea ce am identificat ca fiind dependența de telefon cu elevii”, a spus profesorul.

Rutherford a spus că a folosit o varietate de planuri de lecții de-a lungul ultimilor cîțiva ani pentru a-i determina pe studenții să înțeleagă daunele utilizării constante a telefonului mobil în viața lor de zi cu zi, notează Noi.md cu referire la b1tv.ro.

„Iată credit suplimentar, haideți să vă verificăm timpul petrecut pe ecran, să creăm obiceiuri, să facem o unitate despre somn și de ce este important somnul și cum să vă reduceți utilizarea telefonului pentru o rutină de culcare și am vorbit despre asta în fiecare zi și am creat un coș numit „închisoare telefonică”, a spus el, dînd exemple din tot ceea ce a încercat să pună în aplicare.


Profesorul a lucrat în acel liceu timp de 11 ani.

5
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?