Transnistria stiri: 1436
Preşedintele stiri: 4040

Un brazilian care a lucrat la aceeaşi companie timp de 84 de ani a intrat în Cartea Recordurilor

22 apr. 2022,, 19:30   Externe
3183 0

Un bărbat în vîrstă de 100 de ani din oraşul brazilian Brusque a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă activitate desfăşurată în cadrul aceleaşi companii - 84 de ani, informează Noi.md cu referire la jurnal.md.

În pofida realizării sale extraordinare, sfatul lui Walter Orthmann pentru cei care doresc o viaţă profesională îndelungată şi împlinită este unul extrem de obişnuit: fă ceea ce îţi place şi stai departe de junk food.

„Trebuie să-ţi placă să munceşti. Am început să lucrez cu această dorinţă şi spirit de luptă", a declarat el într-un interviu.

„Nu poţi să faci orice meserie doar ca să spui că lucrezi. Nu funcţionează. Nu vei putea suporta asta", a mai spus el.


Potrivit presei locale, Orthmann a început să lucreze într-o fabrică de ţesături, în prezent cunoscută sub numele de RenauxView. La scurt timp după aceea, el a ocupat un loc în administraţia companiei şi în cele din urmă a devenit manager de vînzări.

Pentru a se menţine în formă, el face zilnic exerciţii de întindere şi îşi urmează cu stricteţe dieta.

„Chiar evit sarea şi zahărul", a afirmat el. „Evit lucrurile care sînt dăunătoare pentru intestine. Evit Cola şi alte sucuri. Consum doar alimente care sînt bune pentru organism. Asta îţi ajută cu adevărat corpul să fie tot timpul puternic", a mai spus Walter Orthmann, citat de digi24.ro.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?