X 
Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Străzi pline cu spumă pentru stingerea incendiilor, în Germania

8 dec. 2023,, 18:58   Externe
2954 0

Timp de mai bine de 3 ore, forțele speciale ale pompierilor s-au chinuit să curețe drumurile din Henstedt-Ulzburg, landul Schleswig-Holstein, de cantitățile uriașe de spumă scurse dintr-un sistem de stingere a incendiilor defect. În masa albă înaltă și de 5 metri, au rămas blocate 2 camioane și mai multe mașini mici.

Conform poliției germane, o cantitate uriașă de spumă s-a scurs în timpul lucrărilor de întreținere la sistemul de stingere a incendiilor de la o companie locală.

A fost inundat, mai întîi, sediul firmei, apoi a trecut prin poartă și „a umplut” străzile din apropiere. Potrivit lui Jens Zeidler, purtătorul de cuvînt al Departamentului de Poliție Bad Segeberg, spuma s-a ridicat și la o înălțime de 5 metri, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

10 autovehicule de pompieri și mai multe ambulanțe au fost dislocate la fața locului. După 3 ore, salvatorii au reușit să înlăture spuma.

Încă nu este clar ce consecințe va avea incidentul asupra mediului. Firma afectată trebuie acum să angajeze o companie specializată pentru a îndepărta spuma rămasă, dacă aceasta nu se descompune singură. Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.


0
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?