Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Șeful Pentagonului, prima apariție publică după spitalizarea sa secretă

24 ian. 12:00   Externe
2222 0

Secretarul american al apărării, Lloyd Austin, a condus marți în format de videoconferinţă reuniunea Grupului de contact pentru nevoile militare ale Ucrainei. A fost prima sa apariţie publică după spitalizarea sa secretă în urma unor complicații suferite pentru tratarea cancerului de prostată.

Lloyd Austin a apărut pentru cîteva minute prin legătură video la reuniune, vorbind dintr-o cameră albă. În spatele său se vedea sigiliul Pentagonului.

În discursul său, Austin nu a menționat nimic despre starea sa de sănătate, notează Noi.md cu referire la libertatea.ro.

La începutul lunii ianuarie, secretarul american al Apărării a fost internat la Centrul Medical Militar Național Walter Reed. Anterior, s-a spus că însuși președintele SUA, Joe Biden nu a fost pus la curent în privința spitalizării lui Austin.

Șeful Pentagonului este următorul după Biden în vîrful lanţului de comandă al armatei americane, iar îndatoririle sale îi impun să fie disponibil în orice moment pentru a răspunde la orice fel de criză de securitate naţională.

0
0
1
3
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?