Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3992

Scene de coșmar într-un oraș italian. Ce s-a întîmplat chiar în mijlocul străzii

22 feb. 22:30   Externe
4738 0

O stradă din Napoli s-a prăbuşit şi a înghiţit două maşini în care se aflau mai multe persoane. Doi tineri s-au trezit cu autovehiculele într-o prăpastie imensă, în timp ce se întorceau de la o petrecere. Din fericire, au avut noroc să scape cu doar cîteva răni uşoare şi o sperietură.

Doi tineri se simt norocoşi că sînt în viaţă după ce maşina în care se aflau a fost înghiţită de o dolină apărută în dimineaţa zilei de miercuri pe un drum din districtul Vomero al oraşului italian Napoli.

Cei doi, care se întorceau de la o petrecere, au fost salvaţi de soldaţi care tocmai se aflau în zonă, în cadrul operaţiunii "Străzi Sigure", notează Noi.md cu referire la observatornews.ro.

Primarul din Napoli a declarat că problema constă în faptul că oraşul din sudul Italiei are un sistem de canalizare care nu a fost întreţinut de mulţi ani.

"Sîntem în curs de implementare a unui proiect de monitorizare continuă a reţelei de canalizare şi apă, iar aceasta ne va permite să efectuăm o întreţinere preventivă", a adăugat el.

0
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?