X 
Transnistria stiri: 1367
Eurovision stiri: 499

Rusia la expulzat pe ambasadorul adjunct american, Bart Gorman

17 feb. 2022,, 16:05   Externe
2641 1

Rusia la expulzat pe ambasadorul adjunct american, Bart Gorman. Ambasadorul SUA, John Sullivan, a părăsit clădirea Ministerului Afacerilor Externe după discuţiile purtate cu oficialii ruşi privind criza ucraineană.

Ministerul rus de Externe a raportat că i-a înmânat o notă ambasadorului adjunct al SUA, Bart Gorman, prin care îi declară persona non grata pe el şi pe alţi 10 angajaţi ai misiunii diplomatice americane încă din 2021.Azi, a fost expulzat. SUA promit un răspuns dur către Rusia pentru expulzarea ambasadorului adjunct american.

Între timp, ambasadorul SUA de la Moscova, John Sullivan, a părăsit clădirea Ministerului rus de Externe după ce Rusia a anunţat un răspuns către Washington cu privire la garanţiile de securitate, transmite RIA Novosti. Ambasadorul a petrecut aproximativ 15 minute la Ministerul de Externe la discuţii.

Anterior, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat că Rusia va trimite astăzi Statelor Unite răspunsul său la scrisoarea Washingtonului, ca parte a unui dialog privind garanţiile de securitate.


2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?