Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Restricțiile de circulație în regiunea Kaluga au început să fie ridicate

25 iun. 2023,, 10:07   Externe
3417 0

În regiunea Kaluga, din dimineața zilei de duminică, 25 iunie, au început să fie ridicate restricțiile de circulație a mijloacelor de transport. Această măsură a fost anunțată de guvernatorul regiunii, Vladislav Shapsha.

10:02 // Toate autogările din Voronej activează în regim obișnuit, autobuzele circulă conform graficului normal, anunță autoritățile regiunii.

"A fost luată decizia de a începe ridicarea restricțiilor privind circulația mijloacelor de transport personale în regiune.

Pe parcursul zilei, împreună cu forțele de ordine, vom restabili ordinea obișnuită a traficului", a declarat Shapsha, transmite Noi.md cu referire la mkkaluga.ru.

Sîmbătă seara, s-a decis restricționarea traficului la limitele regiunii Kaluga cu alte regiuni. Acest lucru s-a datorat intensificării măsurilor de securitate din cauza situației cu CMP Wagner, transmite Noi.md cu referire la mkkaluga.ru.


Și autoritățile din regiunea Lipețk au anunțat desăre reluarea serviciilor de transport cu autobuzul către toate destinațiile, aproape toate cursele se desfășoară conform programului.

1
2
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?