X 
Arşiţa stiri: 211
Jocurile Olimpice stiri: 223
Transnistria stiri: 1417

Raya Nazaryan a refuzat funcția de prim-ministru interimar al Bulgariei

6 aug. 10:15   Externe
4 ore in urma 1025 0

Președintele Adunării Naționale Bulgare, Raya Nazaryan, a confirmat că nu va candida la funcția de prim-ministru interimar.

Ea a declarat că a confirmat refuzul său președintelui Bulgariei, Roumen Radev, pentru a avea un start egal și șanse egale pentru toți participanții la viitoarea campanie electorală care va avea loc după desemnarea următoarelor alegeri parlamentare anticipate.

Nazarian a declarat că a avut o discuție lungă și semnificativă cu Radev cu privire la toate problemele de pe agenda publică, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

"În acest context, desigur, am discutat despre posibilul meu acord de a prelua funcția de prim-ministru interimar al Republicii Bulgaria. I-am reiterat președintelui poziția mea, și anume că figurile politice importante nu vor contribui nici la un ton bun și la un dialog bun între partide în campania electorală care urmează să aibă loc, nici la creșterea încrederii în procesul politic", a subliniat speakerul.

Discuția între Radev și Nazarian a avut loc după ce partidul populist ”Есть такой народ” (ИТН) nu a reușit să ajungă la un acord privind formarea unui guvern, ceea ce înseamnă că în țară vor fi orghanizate noi alegeri parlamentare - a șaptea oară în mai mult de trei ani.

0
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав