X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Putin a spus pe cine preferă în calitate de președinte al SUA - Trump sau Biden

15 feb. 06:02   Externe
2204 0

Întrebat cine este de preferat pentru Rusia ca președinte al SUA - Joe Biden sau Donald Trump - președintele rus Vladimir Putin a spus că este de preferat Biden.

Putin a explicat într-un interviu cu jurnalistul postului de televiziune Rossiya-1, Pavel Zarubin, publicat pe canalul Telegram al Kremlinului, că Biden este "o persoană mai experimentată, mai previzibilă, este un politician din vechea formațiune". Cu toate acestea, Putin a subliniat că Rusia este pregătită să "lucreze cu orice lider american care se va bucura de încrederea poporului american", potrivit vz.ru

El nu a comentat starea de sănătate a lui Biden: "Nu sunt medic și nu mă consider îndreptățit să fac comentarii pe această temă". Evaluând întâlnirea sa cu Biden la Geneva, în 2021, Putin a remarcat că "deja atunci se spunea că este incapabil". Putin însuși "nu a văzut așa ceva".

"Ei bine, da, el a tras cu ochiul la hârtia lui, eu, sincer vorbind, am tras cu ochiul la a mea", a spus președintele rus. Putin a mai spus: "Faptul că s-a lovit cu capul de acest elicopter undeva, când a coborât din elicopter - ei bine, cine de aici nu s-a lovit cu capul undeva - să fie primul care aruncă cu o piatră în el".

8
9
0
1
5

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?