X 

Putin a explicat atacurile cu rachete asupra Ucrainei prin atacul asupra podului din Crimeea

2 dec. 2022,, 15:30   Război în Ucraina
3371 0

Atacurile asupra țintelor din Ucraina au fost un răspuns inevitabil la atacurile comise de Kiev, inclusiv o lovitură asupra podului Crimeea.

Acest lucru a fost declarat de președintele rus Vladimir Putin în timpul unei conversații telefonice cu cancelarul german Olaf Scholz.

După cum relatează site-ul Kremlinului, șeful statului rus a subliniat că Forțele Armate Ruse „s-au abținut multă vreme de la lovituri cu rachete de precizie împotriva anumitor ținte de pe teritoriul Ucrainei”, dar ulterior „au devenit un răspuns forțat și inevitabil la Atacurile provocatoare ale Kievului împotriva infrastructurii civile a Rusiei, inclusiv a podului din Crimeea și a instalațiilor energetice.”

După cum s-a precizat mai devreme, conversația cu cancelarul german a avut loc la inițiativa părții germane. În timpul dialogului, liderul rus i-a explicat șefului Germaniei abordările fundamentale ale Rusiei pentru desfășurarea operațiunii militare speciale (SVO).

Pe 8 octombrie, un camion a explodat pe podul Crimeea, drept rezultat prăbușindu-se parțial două travee pentru automobile și, de asemenea, luînd foc șapte cisterne cu combustibil ale unui tren. Președintele rus Vladimir Putin a spus atunci că serviciile speciale ucrainene au fost clienții și executanții acestui act terorist. Pe 19 noiembrie, pe podul din Crimeea, a fost finalizată instalarea tuturor celor patru travee ale porțiunii de drum, avariate în urma exploziei.

4
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий