X 
Arşiţa stiri: 176
Jocurile Olimpice stiri: 135
Transnistria stiri: 1412

Protestele continuă la Tbilisi

13 mai. 10:30   Externe
2266 1

Angajații Ministerului Afacerilor Interne din Georgia la un miting la Tbilisi împotriva proiectului de lege privind „agenții străini” au reținut 20 de persoane, inclusiv un cetățean al Federației Ruse și doi cetățeni ai Statelor Unite.

„Poliția a reținut 20 de persoane în temeiul articolelor 166 (huliganism) și 173 (nesupunere față de poliție) din Codul contravențiilor administrative. Trei dintre deținuți sînt cetățeni ai țărilor străine. Printre ei un cetățean al Federației Ruse G.B., născut în 2002, un cetățean american P.H., născut în 1995, precum și cetățean al aceleiași țări care a refuzat să-și dezvăluie identitatea ”, a declarat departamentul într-un comunicat, relatează haqqin.az.

Ministerul Afacerilor Interne a adăugat că deja au sesizat Ambasada Elveției la Tbilisi despre reținerea rusului, precum și misiunea diplomatică a SUA despre reținerea americanilor.


Postul de televiziune georgian Imedi relatează că poliția a arestat un cetățean moldovean la miting. Oamenii legii îl consideră drept unul dintre organizatorii demonstrației.

1
4
0
4
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав