Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

O tînără din Nigeria a vopsit peste mii de unghii în 72 de ore. Care este motivul

3 mai. 23:00   Externe
1866 0

După un maraton de 3 zile, încheiat pe 1 mai, Lisha Seleme Dachor, 19 ani, a vopsit peste 4.000 de unghii, în încercarea de a doborî un record mondial.

Evenimentul a avut loc într-un salon de manichiură din Riyom, statul Plateau, nordul Nigeriei, unde manichiurista a făcut unghiile a sute de cliente cu lac albastru, roz sau violet, transmite Noi.md cu referire la libertatea.ro.

Tînăra din Nigeria așteaptă acum ca reprezentanții Guinness World Record, prezenți la fața locului, să omologheze „performanța”. Printre clientele de la centrul de evenimente Tamarald s-a aflat o fostă membră a Camerei Reprezentanților, comisarul pentru administrația locală și afaceri și secretarul permanent al administrației guvernamentale, Helen Chundusu.

Lisha a explicat că vrea să schimbe percepția despre mamele adolescente ca ea: „Vreau să le dau oamenilor speranță, în special mamelor singure, pentru că mulți cred că noi nu avem nimic de oferit”. Ea lucrează în domeniu de aproape trei ani și spune că vrea să pună în centrul atenției femeile din nordul Nigeriei și Plateau, statul ei de origine, locul unde nordul în principal musulman se întîlnește cu sudul în mare parte creștin, iar multe comunități sînt amestecate. Guvernatorul statului Plateau, Barr.

Caleb Manasseh Mutfwang, a lăudat tenacitatea și ambiția Lishei, „inițiativa ei îndrăzneață de a-și grava numele în Guinness World Records”.

0
1
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?