X 
Jocurile Olimpice stiri: 117
Transnistria stiri: 1453

O creatură specială a venit pe lume la un parc de reptile din Florida

10 dec. 2023,, 21:30   Externe
3475 0

Un eveniment descris ca „un miracol de sărbători”, a avut loc recent în Orlando, Florida, unde a venit pe lume un aligator extrem de rar, alb leucistic, cu ochi albaștri strălucitori.

Gatorland, parcul de aligatori unde a apărut reptila, a declarat într-un comunicat de presă că puiul de aligator este unul dintre cei doar opt aligatori leucistici cunoscuți în lume. Este și primul de acest fel născut vreodată în captivitate umană.

Creatura, care seamănă cu un personaj de desen animat, este o femelă și s-a ieșit din ou cu o greutate de 96 de grame și o lungime de 49 de centimetri, notează Noi.md cu referire la adevarul.ro.

Aligatorul alb leucistic este cea mai rară variație genetică a aligatorului american. Este diferit de un aligator albino, care are ochi roz, nu albaștri, și o pierdere completă a pigmenților.

Veterinarul parcului a declarat că puiul se descurcă bine pînă acum și mănîncă cu succes bucăți mici de carne de pui crudă și granule suplimentare. Noul aligator este cu siguranță un spectacol, dar pentru moment, va fi ținut în siguranță și departe de oaspeți pentru a crește și a se dezvolta normal.

6
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?