X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Moartea preşedintelui Iranului: Toate cele nouă victime ale accidentului de elicopter au fost identificate

20 mai. 16:30   Externe
3824 0

Guvernul iranian a anunţat că au fost identificate toate cele nouă victime ale accidentului de elicopter de duminică în care şi-a pierdut viaţa preşedintele Ebrahim Raisi.

În pofida faptului că prezentau arsuri severe, a fost stabilită identitatea tuturor ocupanţilor aeronavei prăbuşite, a declarat luni pentru agenţia de presă iraniană Tasnim un înalt responsabil guvernamental, transmite Agerpres.

Corpurile neînsufleţite au fost transferate la Tabriz, capitala provinciei iraniene Azerbaidjanul de est.

Media de stat au confirmat mai devreme decesul tuturor celor nouă ocupanţi ai elicopterului, inclusiv al preşedintelui Ebrahim Raisi şi al ministrului de externe Hossein Amirabdollahian. Accidentul s-a produs la întoarcerea de la o reuniune cu preşedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliev.

În elicopter se afla şi un imam din Tabriz care oficiase rugăciunile de vineri şi care a mai supravieţuit circa o oră după prăbuşirea aparatului, reuşind să contacteze biroul preşedintelui înainte să moară, a mai relatat Tasnim.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Toth, editor: Irina Cristea, editor online: Ada Vîlceanu)

1
0
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав