Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4060

Ministrul italian al Apărării, luat cu ambulanța direct de la o întrunire

22 mai. 13:00   Externe
2194 0

Ministrul italian al Apărării, Guido Crozetto, a fost preluat de o ambulanță în seara zilei de 21 mai pentru a fi examinat după ce i s-a făcut rău la o ședință a organismului consultativ de apărare al țării.

Despre aceasta scrie „Adevărul european” cu referire la Rai News.

Crozetto a fost nevoit să părăsească mai devreme lucrările ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Italiei și a fost internat la camera de urgență a spitalului San Carlo di Nancy.

Este vorba de aceeași instituție în care ministrul italian al Apărării a fost internat în februarie cu pericardită, după care a fost internat la centrul de cardiologie al spitalului.

Potrivit cotidianului Il Messaggero, în timpul examinării s-a confirmat că Crozetto are o formă ușoară de pericardită, nefiind confirmată nicio afectare a inimii.


Adjunctul liderului grupului parlamentar al partidului de guvernămînt „Hai Italia!” Alfredo Antoniozzi și Matteo Salvini, viceprim-ministru al guvernului și lider al partidului de coaliție „Liga”, i-au transmis lui Crozetto urările de însănătoșire rapidă.

Acestora li s-au alăturat membri ai opoziției, în special din partea Mișcării Cinci Stele și a partidului centrist Acțiunea.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?