X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Migranții care vor încălca legea în Rusia să fie supușii unor pedepse mai dure, cere Putin

17 feb. 2022,, 17:30   Externe
2557 1

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin cere care migranții ilegali și cei care vor încălca legile rusești să fie supuși unor pedepse dure, inclusiv expulzarea din Rusia și interzicerea intrării în țară.

„Orice manifestări de extremism, încălcări ale legii, ordinii și activitate ilegală de muncă ar trebui să servească drept bază pentru adoptarea și executarea rapidă a deciziilor privind deportarea din Rusia și interzicerea intrării în țara noastră în viitor”, a declarat Putin în cadrul unui consiliu al Ministerului Afacerilor Interne.

Totodată, Putin a precizat că forțele de ordine trebuie să aplice pedepse dure și pentru grupurile criminale care „construiesc afacerile criminale pe migrația ilegală”.

De la 1 ianuarie a acestui an, migranții ilegali, pe lângă faptul că sînt amendați cu până la cinci mii de ruble, pot fi și expulzați din Rusia și, de asemenea, interzisă reintrarea. Angajatorii care încalcă aceste norme riscă amenzi de până la 800.000 de ruble pentru fiecare migrant.

Ministerul Afacerilor Interne recomandă străinilor care nu au documente de muncă în Rusia să contacteze în prealabil autoritățile de afaceri interne.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?