Arşiţa stiri: 153
Jocurile Olimpice stiri: 124
Transnistria stiri: 1410

Media: Joe Biden va lipsi, probabil, de la summitul pentru pace din Elveția

24 mai. 09:49   Externe
2355 0

Este probabil ca președintele american Joe Biden să lipsească de la summitul de pace ucrainean care va avea loc în Elveția în luna iunie.

Această informație este prezentată de RBC-Ucraina cu referire la Bloomberg.

Potrivit publicației, este probabil ca Biden să meargă la un eveniment planificat de strîngere de fonduri pentru campania electorală în California. El ar putea participa la acesta alături de George Clooney, Julia Roberts și alte vedete.

Ucraina va găzdui, împreună cu Elveția, primul Summit mondial pentru pace, pe 15-16 iunie. Mai mulți lideri ai G-7 intenționează să fie prezenți, care vor zbura acolo după summitul din Italia. Cu toate acestea, nici Biden și nici vicepreședintele Kamala Harries nu vor participa, potrivit surselor publicației.

Programul lui Biden indică faptul că acesta va zbura de la reuniunea G-7 din sudul Italiei la Los Angeles pentru o strîngere de fonduri. Acestuia i s-ar putea alătura și fostul președinte Barack Obama și prezentatorul TV Jimmy Kimmel.


Este un semn că Biden a trecut la regimul de campanie electorală și încearcă să depășească avantajul rivalului Donald Trump.

Primul summit pentru pace va avea loc anul acesta în Elveția, între 15 și 16 iunie. Se știe deja că vor participa lideri și reprezentanți ai mai multor țări. În același timp, Rusia nu a fost invitată să ia parte la eveniment.

„Ei nu ne invită. Mai mult, ei spun că nu ne văd acolo.... Ei bine, nu ne văd – nu ne văd", a declarat anterior președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei conferințe de presă după vizita sa în China.

5
5
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?