X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Matthew Perry, starul din "Friends", a murit la 54 de ani

29 oct. 2023,, 07:56   Externe
2946 0

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit, scrie CNN. El avea 54 de ani.

Perry a murit după ce s-ar fi înecat accidental, sîmbătă, la locuinţa sa din Los Angeles, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din poliţie. Nu există suspiciuni privind un act criminal, au declarat sursele pentru LA Times.

”Suntem devastaţi de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew era un actor incredibil de talentat şi o parte de neşters din familia Warner Bros. Television Group”, a transmis Warner Bros. Television Group pentru CNN, transmite Noi.md cu referire la digi24.ro.

”Impactul talentului său pentru comedie a fost simţit în întreaga lume şi moştenirea sa va trăi în inimile multora. Este o zi dureroasă şi trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi şi tuturor fanilor săi devotaţi”, a arătat sursa citată.

Purtătorul de cuvînt al Departamentul de Pompieri din Los Angeles , Brian Humphrey, a declarat pentru CNN că apelul la 911 a fost făcut la 4.07 p.m., pentru o salvare de urgenţă din apă.


Reprezentanţii lui Perry nu au răspuns solicitărilor CNN de a comenta informaţiile.

Distribuirea lui Matthew Perry în rolul amabilului şi sarcasticului Chandler din sitcom-ul ”Friends”, în 1994, l-a făcut celebru. Rolul neconvenţional i-a adus o nominalizare la premiile Primetime Emmy în 2002. El a primit alte patru nominalizări la prestigiosul premiu pentru televiziune, inclusiv pentru rolul Joe Quincy din “The West Wing”.

Contul oficial de Instagram pentru “Friends” a postat, sîmbătă noapte, un omagiu emoţionant, scriind: ”Suntem devastaţi să aflăm de moartea lui Matthew Perry. A fost un adevărat dar pentru noi toţi”. Maggie Wheeler, care a jucat rolul iubitei (cînd şi cînd) lui Chandler în serial, a scris pe Instagram: ”O mare pierdere”. ”Lumii îi va fi dor de tine, Mathew Perry”, a continuat ea.

”Bucuria pe care ai adus-o pentru atît de mulţi în prea scurta ta viaţă va dăinui. Mă simt atît de binecuvîntată de fiecare moment creativ pe care l-am împărtăşit”, a spus ea.

Selma Blair, care a apărut şi ea în “Friends”, l-a numit pe Perry ”cel mai vechi prieten” pe Instagram. ”Toţi l-am iubit pe Matthew Perry, iar eu în mod special. În fiecare zi. L-am iubit necondiţionat. Şi el pe mine. Şi sunt distrusă. Cu inima frîntă. Vise frumoase, Matty”, a scris ea. Michael Rapaport, care a jucat rolul lui Gary în patru episoade ale serialului, a scris pe X (fosta Twitter) că Perry era ”întotdeauna atît de drăguţ, cool, de treabă şi talentat”. El a adăugat: ”Eşti o parte a culturii americane şi vei trăi veşnic”.

Partenera lui Perry din “Odd Couple” Yvette Nicole Brown a scris pe X că familia serialului ”a suferit o mare pierdere azi. Întraga lume a entertainment-ului a făcut-o”. Ea a mai scris că Perry ”a fost un drăguţ care merita mai multă pace în viaţa lui. La 54 de ani e prea tînăr ca să plece”.

0
1
0
16
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?