Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Mark Zuckerberg și Elon Musk se vor confrunta în ring

22 iun. 2023,, 11:55   Externe
2921 0

CEO-ul corporației americane Meta, Mark Zuckerberg se va întîlni într-un duel pe ring cu omul de afaceri american și proprietarul Twitter Elon Musk. Zuckerberg a anunțat că a acceptat provocarea într-un stories de pe contul său de Instagram.

Conflictul dintre Zuckerberg și Musk a început după ce Meta a anunțat dezvoltarea unei aplicații rivale Twitter, cu numele de cod Project 92. „Dezvoltatorii și personalitățile publice au interes să folosească o aplicație care este gestionată inteligent. Vor o aplicație în care cred că pot avea încredere în distribuirea informațiilor”, spune directorul de produs Meta Corporation Chris Cox.

După anunțarea lucrării la Proiectul 92, proprietarul Twitter a început să-l insulte pe Zuckerberg în tot felul. Iar într-una dintre postările sale de pe Twitter, Musk a scris despre dorința lui de a lupta cu directorul Meta în ring. Zuckerberg, care practică jiu-jitsu, la rîndul său, și-a anunțat că este pregătit să lupte cu omul de afaceri. „Numește locul”, a scris el ca răspuns la propunerea lui Musk.

Potrivit proprietarului Twitter, acesta a fost implicat la o vîrstă fragedă în lupte violente de stradă și este gata să lupte. „Am un procedeu grozav pe care îl numesc morsă. Pur și simplu mă culc pe adversarul meu și nu fac nimic”, a scris Musk sarcastic pe Twitter. Zuckerberg a recunoscut în repetate rînduri că sportul a făcut întotdeauna parte din viața lui. În timpul pandemiei de COVID-19, a făcut cunoștință cu jiu-jitsu brazilian, iar în mai 2023 a intrat pentru prima dată pe ringul campionatului de amatori sub nume propriu și a luat tocmai două medalii - aurul și argintul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?