X 
Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Kuleba a spus că Ucraina va lupta cu lopețile, în cazul în care furnizarea armelor din Occident va fi întreruptă

20 iun. 08:31   Război în Ucraina
6682 0

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitri Kuleba a declarat că, chiar dacă furnizarea armelor occidentale Kievului se va opri, țara sa va continua să se apere împotriva Rusiei și va "lupta cu lopețile". El a făcut această declarație duminică seara în emisia postului de televiziune ARD.

"Dacă nu vom avea arme, atunci vom lupta cu lopețile, dar ne vom apăra, pentru că acest război este un război pentru existența noastră", a spus Kuleba. "Dea ceea, cu cât mai repede vom primi armament, cu cît mai repede vor fi trimise [Kievului], cu atît mai mult ajutor va fi pentru noi", a spus el. "Dacă armele vor fi trimise mai tîrziu, noi oricum vom spune "mulțumesc", dar atunci vom pierde multe, mulți oameni vor muri", a adăugat ministrul ucrainean de Externe.

În același timp, Kuleba a subliniat că nimeni din Occident nu ar trebui să creadă că Ucraina ar fi mai dispusă să facă concesii fără aprovizionarea cu arme. În același timp, ministrul a recunoscut că Ucraina are semnificativ mai puține arme decît Rusia. "Nu putem cîștiga războiul cu un astfel de dezechilibru", a rezumat el, subliniind că Kievul are nevoie de sisteme de apărare aeriană.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав