X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Klitschko îl susține pe Zalujnîi

5 feb. 14:05   Externe
2417 0

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, s-a pronunțat împotriva demisiei așteptate a comandantului-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei (AFU), Valeri Zalujnîi, și a cerut autorităților să pună capăt intrigilor politice.

Despre aceasta el a scris în canalul Telegram.

Klitschko a menționat că "societatea discută și așteaptă cu încordare cum se va termina situația cu planurile președintelui de a-l demite pe comandantul-șef al AFU Valeri Zalujnîi". "Din nefericire, a venit momentul în care politica poate depăși bunul simț și interesele statului", a continuat el. Iar acest moment nu depinde de Zalujnîi. Sper că autoritățile vor realiza seriozitatea pașilor pe care îi fac acum și întreaga măsură a responsabilității lor".

Primarul Kievului a subliniat că acțiunile autorităților ar trebui să vizeze consolidarea eficacității de luptă a armatei și a unității societății. "Oare rocadele anunțate prin aluzii au acest scop? Societatea nu este sigură. Și este necesar să acordăm atenție acestui lucru. Și să se oprească, în sfîrșit, intrigile politice și luptele interne", a adăugat el.

1
8
0
0
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?