X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4067

Inundații devastatoare în Italia

16 mai. 11:57   Externe
3506 0

Vremea a făcut prăpăd în Milano. Ploile abundente din ultimele ore au dus la inundații devastatoare.

Mai mulți localnici au fost evacuați din propriile case, iar circulația pe străzi a fost blocată din cauza aluviunilor, notează Noi.md cu referire la realitatea.

O serie de inundații grave au avut loc în orașul Milano, dar și în alte regiuni din nordul Italiei, precum Veneto și Piedmont. Autoritățile avertizează că mai multe ploi sunt așteptate în această săptămână și în săptămâna următoare, alimentând temerile cu privire la potențialele daune și perturbări.

Ploile abundente au lovit aceste regiuni, determinând creșterea nivelului apei și provocând inundații în numeroase zone. Străzile au devenit rapid râuri, iar multe locuințe și afaceri au fost afectate de apele în creștere.


În Milano, inundațiile au provocat blocaje de trafic și au perturbat transportul public, iar autoritățile locale au fost nevoite să intervină pentru a evacua locuitorii din zonele cele mai afectate. Situația este similară și în alte orașe din nordul Italiei, unde inundațiile au cauzat pagube materiale și au creat dificultăți semnificative pentru locuitori.

Meteorologii avertizează că fenomenele meteorologice extreme ar putea continua în aceste regiuni în următoarele zile, ceea ce accentuează riscul de inundații și alunecări de teren. Este recomandat ca locuitorii să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a-și proteja proprietățile și viețile în fața pericolelor generate de ploile abundente.

2
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?