X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Incendiu la o stație de metrou din Berlin

16 noi. 2020,, 09:54   Externe
8925 0

Un incendiu s-a declanșat duminică seara la o staţie de metrou din Berlin, necesitînd intervenția a zeci de pompieri. Serviciile de urgenţă spun că sînt mai mulți răniți, transmite agenția dpa, preluată de Agerpres.

Potrivit Tagesspiegel, o persoană a suferit arsuri mai grave și a fost preluată cu un elicopter pentru a fi dusă la spital, iar alte trei persoane, inclusiv un copil, au inhalat fum, transmite Digi24.ro.

Focul a cuprins acoperişul staţiei Onkel Toms Huette din cartierul Zehlendorf al oraşului, după ce a izbucnit iniţial la un magazin din apropiere și s-a extins apoi la altele. Flăcările aveau cîțiva metri înălțime și s-a auzit și o explozie, dar nu este clar care este cauza incendiului.

Este posibil ca mai multe case din apropiere să trebuiască fie evacuate, a adăugat acesta.

Serviciile de urgenţă au declarat că se aşteaptă ca eforturile pentru stingerea incendiului să continue în timpul nopţii şi că cel puţin 90 de pompieri se află la faţa locului.


Ulterior, după miezul nopții, incendiul a reușit să fie pus sub control, iar pompierii se pregăteau să decupeze acoperișul cu fierăstraie speciale și să introducă niște camere cu termoviziune pentru a se lămuri asupra situației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав