X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

În Serbia, un avion s-a ciocnit de un echipament la sol

20 feb. 11:00   Externe
2135 0

Un avion de pasageri E-195 operat de compania națională sîrbă AirSerbia s-a lovit recent de un echipament la sol în timpul decolării și a suferit avarii semnificative în timpul decolării.

Incidentul a avut loc în momentul în care aeronava, cu 106 persoane la bord, urma să plece spre Düsseldorf de pe Aeroportul Nikola Tesla din Belgrad.

Aeronava a pornit în mijlocul pistei, astfel că nu a avut suficient spațiu pentru a căpăta suficientă viteză înainte de decolare.

La scurt timp după ce a decolat de la sol, s-a izbit de balizele radio care transmiteau informații de la dispeceri către piloți, relatează Noi.md cu referire la eurointegration.

Se menționează că din aeronava avariată se scurgea combustibil, astfel că pompierii au turnat spumă la locul avariei. Avionul s-a menținut la o altitudine joasă, iar după o oră a aterizat din nou pe aeroportul din Belgrad. Pasagerii au fost evacuați cu succes - nici ei și nici echipajul nu au suferit răni.


După incident, aeroportul din Belgrad a fost închis pentru o perioadă de timp, iar zborurile de intrare au fost redirecționate către alte aerodromuri.

0
0
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?