Jocurile Olimpice stiri: 119
Transnistria stiri: 1453

În România doi parlamentari s-au luat la bătaie

21 mai. 16:57   Externe
2960 0

Astăzi, 21 mai, a avut loc un conflict între doi parlamentari în Parlamentul României.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat marți, după altercație, că a fost agresat de Dan Vîlceanu și că a fost lovit cu genunchiul „în zona nasului”. Imaginile arată clar că a existat o confruntare fizică între cei doi, Dan Vîlceanu ținîndu-l de gît și împingîndu-l pe un culoar pe Florin Roman. La un moment dat, Vîlceanu se apleacă peste Florin Roman și pare să îl muște de nas. Cei doi ies din cadru și Dan Vîlceanu reapare după cîteva secunde, cînd intervine un alt deputat, transmite Digi24.

Florin Roman a anunțat că va depune plîngere penală împotriva lui Dan Vîlceanu și că va merge la Institutul de Medicină Legală. „Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată”, a declarat deputatul PNL, Florin Roman, într-o postare publicată pe Facebook.

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle cîți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicat în zona nasului. Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plîngere penală împotriva deputatului huligan!”, a precizat deputatul Florin Roman.5
15
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?