X 
Cutremure stiri: 502

În luna octombrie vor avea loc mai multe furtuni magnetice puternice

28 sep. 21:00   Externe
2 ore in urma 596 0

Angajații laboratoarelor solare monitorizează în permanență Soarele și avertizează cu privire la fenomenele periculoase.

Uneori, în timpul perioadelor de activitate ridicată, steaua noastră eliberează energie în spațiu. Pe Pămînt în această perioadă au loc furtuni magnetice. Astfel de fenomene pot fi periculoase pentru persoanele dependente de vreme, relatează unian.net

Potrivit prognozelor oamenilor de știință, fiecare săptămînă a lunii octombrie va fi marcată de o furtună magnetică.

Prima furtună magnetică puternică este așteptată la începutul lunii - de la 3 la 6 octombrie. La început, puterea furtunii va fi de 4 puncte, apoi va crește la 5.

Următoarea activitate solară crescută este așteptată între 10 și 12 octombrie. În prima zi, puterea sa va atinge 4 puncte, apoi 5 puncte pe 11 și 6 puncte pe 12 octombrie.


O furtună magnetică slabă de o zi este prognozată pentru 17 octombrie.

Apoi, o activitatea solară ridicată va fi în perioada 22 - 26 octombrie. Această furtună va fi prelungită, dar slabă - nu mai mare de 4 puncte.

Ultima explozie solară a lunii este așteptată pe 29 octombrie, iar această furtună va avea magnitudinea de 4 puncte.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав