X 
Arşiţa stiri: 226
Jocurile Olimpice stiri: 294
Transnistria stiri: 1421

În Kamchatka a avut loc un cutremur puternic

18 aug. 11:20   Externe
4 ore in urma 1395 0

Un cutremur cu o magnitudine de 7,0 a fost înregistrat în Kamchatka. Nu există informații cu privire la victime și distrugeri.

Un cutremur cu magnitudinea de 7,0 a avut loc în Kamchatka. Despre aceasta a comunicat în această dimineață, duminică, 18 august, ora locală, filiala Kamchatka a serviciului geofizic al Academiei Ruse de Științe. Se remarcă faptul că locuitorii din capitala regiunii Petropavlovsk-Kamchatsky au putut simți cutremure de pînă la șase magnitudini, informează dw.com.

Epicentrul cutremurului a fost localizat în Oceanul Pacific, la 108 km sud-est de Petropavlovsk-Kamchatsky, la o adîncime de aproximativ 6 km, informează Interfax. Nu există informații despre victime sau distrugeri. Salvatorii și pompierii Ministerului pentru Situații de Urgență inspectează clădirile din capitala regiunii ruse.

Vulcanul Shiveluch din Kamchatka este, de asemenea, în erupție pe fondul cutremurului. Potrivit Institutului de Vulcanologie și Seismologie al filialei din Orientul Îndepărtat a Academiei Ruse de Științe, vulcanul a aruncat o coloană de cenușă pînă la 8 kilometri deasupra nivelului mării. Ministerul local pentru Situații de Urgență a raportat, la rîndul său, o ușoară cădere de cenușă în orașul Ust-Kamchatsk.

0
0
0
2
4

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pentru cine intenționați să votați la alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав