Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Fostul fotbalist David Beckham și-a cedat contul de Instagram unei doctorițe din Harkov

21 mar. 2022,, 20:00   Externe
3817 0

Fostul fotbalist David Beckham și-a cedat contul de Instagram, unde are 71,5 milioane de urmăritori, unei doctorițe din Harkov, care va arăta lumii viața reală din spitalele din Ucraina, urmare a războiului declanșat de Federația Rusă pe teritoriul statului vecin.

„Astăzi îi predau canalele mele sociale Irinei, șefa Centrului Regional Perinatal din Harkov, Ucraina, unde ajută mamele să nască. Mergeți la poveștile mele de pe Instagram pentru a afla mai multe despre munca uimitoare pe care Irina și lucrătorii din domeniul sănătății ca ea o fac pentru a salva vieți în Ucraina”, a scris Beckham, relatează Noi.md cu referire la replicamedia.md.

Fotbalistul englez a cedat pagina sa de Instagram medicului ucrainean Irina Kondratova, șefa Centrului regional perinatal din Harkov.


Irina Kondratova spune că pe timp de pace este medic anestezist pediatru, iar în prima zi de război toate femeile însărcinate și mamele au trebuit să fie evacuate în subsolul spitalului.

Ea spune că „din păcate, nu putem duce la subsol bebelușii care se află la terapie intensivă, deoarece aceștia depind de echipamente de salvare”.

Irina Kondratova adaugă că primele zile au fost cele mai dificile, a învățat cum să lucreze între bombardamente și lovituri de rachete, iar acum spune că ziua ei de lucru este de 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

David Beckham, care este ambasador al UNICEF din 2005, și-a îndemnat susținătorii să doneze pentru organizația caritabilă, care încearcă să ajute familiile și copiii din Ucraina.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?